Оглас за вработување

1 (еден)  СМЕТКОВОДИТЕЛ

 Потребни квалификации:

 •  Високо образование-Eкономски факултет
 • Познавање од областа на компјутерско работење (Мicrosoft Office)
 • Со или без работно искуство

Основни работни задачи:

 • Следи и применува законски прописи, упатства и акти за правилно водење на сметководствени работи

Очекувани способности и вештини:

 • Прецизен, точен и аналитичен пристап во работењето
 • Почитување на рокови
 • Самоиницијативен, динамичен и тимски работник

Нудиме:

 • Вработување на определено време со можност за продолжување
 • Работно време 40 часа неделно (понеделник-петок)
 • Плата по договор во зависност од поседуваните квалификации и работно искуство
 • Можност за обуки и кариерен развој
 • Одлични услови за работа.

     Ако сте заинтересирани и сигурни дека ги исполнувате горенаведените услови, Ве молиме доставете го вашето резиме (CV) лично во просториите на Управата на Макпрогрес Доо Виница секој работен ден од 08-16ч или испратете го на следната емаил адреса: vrabotuvanje@makprogres.com.mk најдоцна до 29.04.2022  година.