Друштво за трговија и производство МАКПРОГРЕС ДОО Виница, објавува ОГЛАС за вработување на:
РЕФЕРЕНТ ЗА НАБАВКА НА АМБАЛАЖА
Потребни квалификации:
– Завршено високо образование (економски науки или науки за графика и дизајн);
– Познавање од областа на компјутерско работење (МS office);
– Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност;
– Возачка дозвола-Б категорија.
Основни работни задачи:
– Навремена набавка на амбалажа;
– Следење на залиха на амбалажа;
– Комуникација и соработка со добавувачи;
– Комуникација и соработка со останати сектори во компанијата.
Очекувани способности и вештини:
– Одлични организациски вештини;
– Одлични комуникациски вештини;
– Аналитички способности;
– Позитивен пристап;
– Способност за одредување на приоритет;
– Самоиницијативен, динамичен и тимски работник.
Сите заинтересирани кандидати можат да достават CV за вработување лично во просториите на управата на Макпрогрес Доо Виница секој работен ден од 08-16 часот или на маил: vrabotuvanje@makprogres.com.mk.
Краен рок за аплицирање е 10.02.2020 година.