Друштво за трговија и производство МАКПРОГРЕС ДОО Виница, за потребите на своите производствени погони oбјавува оглас за вработување на:

МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР / МАШИНСКИ ТЕХНИЧАР

Потребни квалификации:

 • Високо образование-машински факултет / средно образование-машинска струка
 • Минимум 3 години работно искуство
 • Возачка дозвола-Б категорија
 • Познавање од областа на компјутерско работење (Мicrosoft Office)
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност

Основни работни задачи:

 • Правилно фунционирање и одржување на ладилна техника во прехранбени производствени капацитети

Очекувани способности и вештини:

 • Одлични организациски вештини
 • Аналитички способности
 • Позитивен пристап
 • Способност за одредување на приоритет
 • Самоиницијативен, динамичен и тимски работник

Нудиме:

 • Работно време 40 часа неделно (понеделник-петок)
 • Плата по договор во зависност од поседуваните квалификации и работно искуство
 • Бонуси
 • Можност за обуки и кариерен развој
 • Одлични услови за работа.

Ако сте заинтересирани и сигурни дека ги исполнувате горенаведените услови, Ве молиме доставете го вашето резиме (CV) лично во просториите на Управата на Макпрогрес Доо Виница секој работен ден од 08-16ч или испратете го на следната емаил адреса: vrabotuvanje@makprogres.com.mk најдоцна до 31.07.2021 година.